Betaalmethoden op haarspeldjesmaken.nl

Zodra je op www.haarspeldjesmaken.nl een bestelling plaatst ga je een betaalverplichting aan. Welke betaalmethode je ook kiest of als de betaling onverhoopt mislukt, je bent verplicht de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Heb je vragen hierover of wil je de bestelling liever annuleren, stuur ons dan even een e-mail.
 

iDEAL (via Mollie)

Met iDEAL kun je de bestelling betalen via de vertrouwde login-omgeving van je eigen bank. Veilig en betrouwbaar. En vooral snel, wij ontvangen na de betaling direct een berichtje dat de 'betaling succesvol is afgerond' en kunnen dus snel aan de slag met het klaarmaken en verzenden van jouw bestelling. De bedragen worden gestort op een tussenrekening van onze betaalprovider Mollie en dit bedrijf stort het bedrag binnen een aantal dagen op onze rekening. Wil je meer informatie over iDEAL, kijk dan even op de website: www.ideal.nl

 

Bancontact (via Mollie)

Bancontact is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Wij ontvangen van Mollie een berichtje dat de betaling succesvol is voltooid en kunnen jouw bestelling verzenden.

Voor meer informatie kijk op: Bancontact/Mister cash

Hulp nodig?