Een nieuwe website - Het begin van iets moois?

Een nieuwe website? Over haaraccessoires maken? Waar begin je aan, Patries... Je gaat halve dagen in loondienst werken, en ook nog een hbo-opleiding doen. Waarom ga je dan ook nog een website maken, met informatie over het maken van haarspeldjes, haarstrikken, haarbandjes en meer?

Ik heb het me vaak afgevraagd. Heb deze domeinnaam jaren geleden al geclaimd, en ben meerdere keren bijna begonnen met deze website. Iedere keer kwam er weer iets tussen, en was de informatie die ik op de website had gezet alweer verouderd, de links waren niet meer actueel of relevant en ik keek er zelf steeds kritischer naar. Maar nu ben ik het ineens zat. Ik ga 'm online zetten, we zien wel waar het schip strandt. Je moet toch ergens beginnen? 

De visie voor deze website is na lang nadenken geworden: Een website met informatie over zelf haaraccessoires maken, maar ook leuke blogs met van alles en nog wat aan leuke verhalen, over ondernemers in deze superleuke niche, heel veel inspiratie en ideeën. Het is iets wat moet groeien. Er moet aan gewerkt worden, en het zal beetje bij beetje groter worden.

En bovenal doe ik dit natuurlijk voor jou. Want jij bent op zoek naar informatie en wilt het liefst alles op 1 website vinden. Het is de bedoeling dat deze website een soort Wikipedia wordt, maar dan op het gebied van haaraccessoires maken. Dat je hier antwoord kunt vinden op heel veel vragen.
 

Lees ook het volgende Blogartikel: Kleuren kiezen voor haaraccessoires, hoe doe je dat?

Hulp nodig?