Retouren

Na ontvangst van de goederen heb je 14 dagen de tijd om, indien je niet tevreden bent, de producten retour te sturen (herroepingsrecht). Dit kan echter pas nadat je dit schriftelijk hebt gemeld (kan via e-mail). Stuur eerst een e-mail naar info @ haarspeldjesmaken.nl
Alleen producten die ongebruikt en onbeschadigd zijn kunnen retour gestuurd worden. Indien mogelijk in de originele verpakking. Downloads zijn uitgesloten, deze kunnen niet teruggestuurd worden.
Je kunt de producten retour sturen, degelijk en stevig verpakt, en voldoende gefrankeerd naar:

LM Crafts
Bezeel 6
3162VA Rhoon

Doe er ajb een briefje bij met jouw ordernummer, dan kunnen we makkelijker jouw gegevens terugvinden en jou het bedrag terugstorten. Het bedrag wordt teruggestort zoals jij hebt betaald. Dus als je via iDeal hebt betaald, krijg je het ook op die manier terug (let op: dit kan 2 werkdagen duren vanaf het moment dat wij het hebben overgemaakt)


De verzendkosten van de retourzending dien je zelf te betalen. Binnen 14 dagen nadat wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij jouw retour behandelen en het bedrag van de retour gestuurde producten terugstorten. Als je de gehele bestelling terugstuurt dan storten we ook de op de factuur betaalde verzendkosten terug. Je ontvangt van ons een e-mail zodra jouw retourzending is afgehandeld.

Downloads zijn uitgesloten van de retourprocedure, die kun je dus niet terugsturen en je krijgt voor de downloads ook geen geld terug.

Hulp nodig?